Wie ben ik?

Ik ben Arienne Muller-Kort, ik ben 29 jaar oud. Ik ben getrouwd met Mart. We hebben een lieve poes, die helemaal gek is op kinderen en ze doet ze geen kwaad. Ik woon in Capelle aan de IJssel in de wijk Schollevaar. We hebben hier een eengezinswoning. We hebben een tuin, en het Schollebos is vrijwel onze achtertuin.

Ik heb mijn SPW3 diploma en heb ruim 4 jaar ervaring in verschillende kinderdagverblijven. Daarnaast ben ik gecertificeerd kinder-EHBO’er geweest en ben nu in mijn vrije uurtjes bezig met een opleiding kinderpsychologie.

Ik ben sinds een jaar gastouder via een gastouderbureau. Deze keuze heb ik bewust gemaakt omdat het mijn droom is ooit een eigen opvang te beginnen. Naast de juiste verzekeringen is het aangesloten zijn bij een gastouder bureau ook nuttig voor eventuele werkgeversbijdrage en belastingteruggave. Het gastouderschap houdt onder andere in dat ik de kinderen bij mij thuis opvang.

Ik ben van mening dat het goed is voor een kind om in een omgeving te leven waar het kind weet waaraan het toe is. Door consequent te zijn in de omgang met het kind kan zo een stabiele omgeving gecreëerd worden. Voor mij is het belangrijk dat ik bij de opvang hier een bijdrage kan leveren aan een goede ontwikkeling van het kind. Daarnaast is het natuurlijk dat het kind het naar zijn of haar zin heeft. De ‘klik’ is daarom erg belangrijk.

Wat ik al aangaf, het is belangrijk dat het kind zich op zijn gemakt voelt en dat er een klik is tussen het kind en mij (en natuurlijk de ouders!). Als u geïnteresseerd bent zou ik daarom graag vrijblijvend met u over de mogelijkheden praten, wanneer u nog vragen heeft na het lezen van de website kunt u altijd contact met mij opnemen.